2011. augusztus 9., kedd

Hírek!!!

Ahogy az már lenni szokott. Mostanában. Szóval. Folyamatban van a regényem. És már egy ideje tanakodom azon, hogy a regényem mellett egy verses kötetet is kiadatnék. Ezt a rendes blogomban nem egy bejegyzésemben írtam már. Jelenleg úgy volt, hogy a múlt hónap végén már kész leszek a regénnyel, de nem így lett. Most azon vagyok, hogy augusztus végére be is fejezzem. Szeptember-október környékén pedig azt elküldjem a kiadóhoz. De eközben még akkor egy verses kötettel is előállnék, amely vegyes lenne, mint maga a verses blog is. Persze nem tartalmazna külföldi nyelvfordítást. Vagyis nemtom, hogy legyen-e benne. Na majd meglátom. Lesz, ami lesz alapon. A kérdés az, hogy a verses kötetben csak és új verseim szerepeljenek vagy a blogban már jól ismert verseim némelyike is előforduljon??? Mivel elég sok lehetőség áll fenn a blogban talán még össze is tudnám hozni. De véleményeket is szívesen várok!!! Hogy a verses kötetben lévő új verseimet feljegyzem-e a blogba??? Hm... nem. Miért? Mert akkor nem maradna meglepi.:) Szóval, ahogy már írtam szept.-okt. környékén elküldeném mind a regényemet, mind a verses kötetet. Hogy mikor lenne kiadatva az akkor már a kiadón is múlik. Naná! Hisz ő adja ki.:) Vagyis remélem, hogy kiadja!!!:) Megpróbálkozom vele. Csak lenne még egy kérésem méghozzá az, hogy mi legyen a verses kötet főcíme az írói nevem mellett és nagyon vegyes mértékben milyen verseket tartalmazzon, gondolok itt arra pl.: romantikus, szomorú, szerelmes, katonás, háborús, állatos, virágos stb...??? Az első kettő talán még többségben is lenne. Na várom a tippeket!!! Előre is köszönöm!!! Pusy.Sya.Kriszta

U.I.: Mivel nem sok olvasóm lehet. Egyetlen egy, akiről tudok az OneGirl és akinek előre is és utólag is megköszönöm, hogy szokta olvasni a blogom!!! Hát, aki mégis erre tévedne, eddig a szavazás úgy áll, hogy versírás lenne a megfelelő egy versenyhez. De eddig csak egy szavazat van. Ha netán lenne, aki szeretne valamilyen versenybe szálni az jelezze: szavazással a bejegyzés melletti kérdésekre válaszolva, e-mailen vagy itt a blogban a bejegyzéseknél!!! Augusztus végéig lehet szavazni vagy írni, amelyik épp megfelel. Ha letelt a határidő, akkor szeptemberben kihírdetném, hogy milyen versenyre szavaztatok, adtátok le a voksot vagy jegyeztétek fel és akkor előkerülnek a versennyel kapcsolatos további infok is!!! Annyi biztos, hogy én és egy másik személy lenne a zsűri, mivel én zsűrizek nem is szerepelek a versenyben, mert az nem lenne sem előnyös, sem fair másokkal szemben!!! Én csak, mint zsűri leszek jelen a versenyen, ha lesz természetesen!!! Ha kb. 5-10 fő összejönne az is valami, de ha ennél több az még jobb lenne!!!

3 megjegyzés:

  1. Húúúú!

    És azt szabad tudni mi lesz a regényed címe?? :O :O
    Gratulálok hozzá! :) :)
    Alig várom, hogy kiadhasd végre! :)
    Sok ihletet a végéhez! :)

    OneGirl voltam... :)

    VálaszTörlés
  2. Oh, ez lemaradt:

    a verses kötet címe legyen az egyik versed címe :)
    vagy OneGirl-nek xD -na jó, NEM! csak egózom itt xd
    De én az egyik versedet javaslom! :)

    OneGirl voltam... :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Már csak az a kérdés, hogy melyik versem címe:) Elég sok van, több, mint sok.:) A regény címe még titkos, de remélem elég maradandót fogok vele alkotni. Bár ezt még azért nem kiáltom el.:) De majd igyekszem vele, hogy valamelyest az lehessen. Persze nem csak a címe, hanem ami benne is van. Köszönöm a tippeket!

    VálaszTörlés